Gegarandeerde

Kwaliteit

Kwaliteitsbomen

Kwaliteit is het kernwoord binnen ons bedrijf. Het is een continue proces waar iedereen uit ons team dagelijks mee bezig is. Elke boom groeit anders en vereist zijn eigen aanpak qua snoeiwijze, -tijdstip en -frequentie. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen hebben wij de kennis in huis om bomen van uitstekende kwaliteit te kweken die voldoen aan de hoge eisen van onze klanten: gezonde uniforme bomen met goed opgebouwde kronen, rechte stammen en een fijn vertakt wortelgestel.

Wij zijn een echt productiebedrijf en verhandelen geen bomen van andere kwekers. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op onze eigen kwekerij en kunnen wij een hoge kwaliteitsstandaard garanderen. Elke boom die u bij ons koopt is door onze eigen vakmensen tot in de puntjes verzorgd.

Team

Wij hebben een hecht team van 8 vaste medewerkers in dienst dat dagelijks met veel enthousiasme werkt aan een mooi product. Collegiale samenwerking en van elkaar leren zijn belangrijke speerpunten binnen ons bedrijf.

Kwekerij & Historie

Duurzame productie

Kwaliteitsbomen & Team

Klanten & Leveringen

© 2024 Hoogeind Laanbomen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp VRMGVR | Technische realisatie Sieronline B.V.